Mette Graves

Jeg er uddannet lærer, talepædagog, proceskonsulent, hypnotisør, familie og parterapeut, dynamisk terapeut, mindfull-birth.

Jeg har taget kurser og gralsrejser hos en clairvoyant, for at undersøge forskellige former for at tilgå vores bevidsthed.

Jeg er facilitator fra The Neufeld Institute i Canada, og studerer i øjeblikket spirituel psykoterapi, hvor visdom, indsigt, bevidsthed, reflektioner og autenticitet er i fokus, og også naturterapi, hvor ro, cyklus og naturlighed er blevet mine buzz-ord.

Jeg har fordybet mig i spirituel training og det transpersonelles betydning for den, vi er som menneske i dag og for de mange muligheder, der åbner sig for os, når vi ikke lader os begrænse af os selv.

I øjeblikket fordyber jeg mig i energipsykologi, som den er formidlet af Bruce Lipton.

Lige så betaget, jeg er af ham, giver Bert Hellinger og energien omkring “Familieopstillinger” mening for mig i dét, jeg ønsker at formidle og skabe af værdi til dig på denne side.

Værdierne ro, natur, frihed og fællesskab

står højt på himlen over min horisont

I 2015 startede jeg min terapeutiske praksis sideløbende med mine stillinger i det kommunale system. Siden 2018 lever jeg af min passion – at se mennesker transformere problemer, udfordringer og livskriser til indre ro og livskvalitet.

Jeg har erfaring med børn, der ikke udvikler sig forventeligt i forhold til deres alder. Og har set, hvordan børns læringskurve stiger, søvn- og livskvaliteten øges ,når deres naturlige nysgerrighed genvækkes, og når forældre får kontakt til og ejerskab af deres fulde forældreskabs-potentiale.

Jeg har på min side fokus på de fællesskaber, der opstår i alle afskygninger mellem børn, forældre og professionelle.

Jeg ønsker at bidrage med værdi, der kan skabe “Ro til at gro, som den vi er – sammen med andre”.

Siden 1988 har jeg arbejdet med mennesker – børn, forældre og professionelle – i mine jobs i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR), Pædagogisk udviklingafdeling, kommunalt forvaltningsregi som projektleder for et stort projekt om skole-hjem-samarbejde.

Jeg har på egen krop erfaret kriser som skilsmisse og kræft. Og elsker min familie, mine to døtre, svigerbørn og barnebarn overalt på denne jord.

Værdierne ro, natur, frihed og fællesskab står højt på himlen over min horisont.
Og naturligvis er værdierne faglighed og troværdighed også med.

Du kan få terapi og rådgivning hos mig 1:1, men da ikke alle ønsker terapi, men til gengæld gerne vil have starte med indsigter til øget bevidsthed – så værsgó….. Jeg har skabt mulighed for, med mine voksende online kurser, at du kan sidde hjemme bag skærmen og lade dig inspirere til at stå endnu mere bevidst i en travl hverdag.

Når du har tid og lyst, ses vi måske til en workshop et sted i Danmark.

Jeg håber du finder bare lidt af det, du søger, som kan skabe værdi for dig.
Hvis det ikke findes endnu- kan vi skabe det sammen.

Kærligst
Mette

Bliv inspireret...

Jeg har samlet de bedste erfaringer og indsigter, som børn, forældre og professionelle har fortalt mig havde stor effekt i forhold til at øge deres livskvalitet som familie og som ansat i børnehaver og skoler.
Bliv inspireret af min tilgang, der bygger på ro, tilknytning og naturlige menneskelige følelsesmæssige modningsprocesser, som fundament for øget livsvalitet.
Mine tilbud er udviklet som et supplement til det, der ellers findes, og har fået.

Selvom…

Der aldrig har været flere eksperter.
Der aldrig har været skrevet så mange bøger.
Der aldrig har været så mange, der blogger om, hvordan vi mennesker har det – Så lever et voksende antal mennesker og familier idag med diagnoser som angst, depression, ADHD, asperger, OCD osv.
Antallet af mennesker, der ikke trives, og som modtager diagnoser forsætter med at stige.

Jeg har uddannet mig som lærer, talepædagog og proceskonsulent og har arbejdet i ca 30 år som ekspert i at støtte forældre og professionelle i at skabe udvikling for børn, der ikke udviklede sig forventelige i forhold til deres alder. Men i mine ansættelser i PPR, Pædagogisk Udviklingsafdeling og skoleforvaltning har jeg savnet dét som jeg nu har valgt selv at udbyde.

Dèn brik, vi overser, og som kan gøre en verden til forskel for mange.

Dèn brik indeholder dét, der hjalp mig og mine børn på min vej som mor i en livskrise og et kræftforløb.

Det, der hjalp mig og mine, uddannede jeg mig i. Det var alternative uddannelser med en holistisk tilgang til mennesket, hvor det ikke handler om at fixe og ordne, men om at skabe indsigter og øget bevidsthed.

Mine kurser og online tilbud er inspireret af Dr. Gordon Neufeld, Psykoterapi som den er formidlet på Human Education Group, Hypnose, Familieopstilling af Bert Hellinger, Naturterapi. Desuden er den inspireret af Energipsykologi, kvantefysik og epigenetik, som den er formidlet af Dr. Bruce Lipton.

Jeg har fået så mange utrolig varme tilkendegivelser fra mennesker, der har opgivet at hjælpe sig selv eller blive hjulpet af det offentlige – og som finder ro i indsigter og erkendelser.

Der var på et tidspunkt en mor sagde:

“Du hjælper med med at huske det, jeg har vidst hele tiden”.

En far sagde:

“Jeg var slet ikke klar over, hvor let det er at få mit barn i ro. Jeg har selv været bange og bekymret. Min frygt har jeg sluppet efter vores møde. Jeg har bedt pædagogerne om at støtte mit barn med ro og tryghed – ud fra dine anvisninger – og det var så let for dem at gøre – det har allerede hjulpet. Tak.

Derfor vælger jeg nu at bidrage til de mennesker, der føler sig udfordret, og som ikke oplever, at være blevet hjulpet endnu.
Der er en vej for os alle – og selvom man løber panden imod en mur og føler man er faret vild, så er der altid en vej ud af labyrinten.

Jeg tror på at vi kan minimere det voksende antal af sygemeldinger og diagnoser, men det kræver at vi tør tænke kreativt og ud af boksen.

Jeg inviterer dig til at følge min måde at vende problemer på hovedet, ryste posen eller blot samle byggeklodserne på en ny måde.

Mine tilbud bygger på ro, naturlighed, frihed og visdom.
Jeg ønsker at mine tilbud bidrager til et paradigmeskifte i forhold til den betydning som relationer, naturlige emotionelle modningsprocesser og naturlig ro har for os mennesker.
De kan med fordel bruges af forældre til børn, og til mennekser, der kender nogle voksne, der opfører sig som børn.

Referencer

Jeg er yderst taknemmelig for alt det du har lært og givet mig – og dermed også givet mine børn og min mand, der har været på kursus hos dig.
Du har hjulpet mig med at finde ind til kernen af mig selv og stå ved hvem jeg er inderst inde. Ved mit første besøg fandt vi ind til min indre visdomskvinde i hypnosen, og vi gav hende liv igen. Det var en ganske smuk oplevelse.
Du har lært mig, at møde mine børn på allerfineste måde – så de får lyst til at følge mig – fordi jeg er den allerbedste mor for dem. Mine børn kan trygt have tillid til mig, fordi jeg har tillid til mig selv. Det har du lært mig.
Aldrig har jeg været ved så dygtig en terapeut som dig. Du har mødt og rummet mig hele vejen igennem. Du har altid givet dig god tid til mig. Du er et fantastisk menneske, som er så inspirerende, vis, omsorgsfuld, kærlig og oprigtig.
Det har været en vidunderlig rejse sammen med dig. Den rejse ønsker jeg aldrig stopper. For mig har du skabt både små og store mirakler. Fra mit hjerte skal du have tak for alt, du har givet og lært mig. Tak er et fattigt ord, men vid at du har ændret mit liv, og jeg er dig dybt taknemmelig.


Melanie, mor til to børn på 6 år og 9 mdr. og gravid efter din fertilitetshypnose

For tre år siden var jeg henne ved søde og dygtige Mette Graves. Hun guidede mig på allerfindeste vis ind i mig selv. Jeg oplevede den smukkeste natur, de fineste farver og den dejligste ro. Herinde mødte jeg mig selv, som er en meget gammel sjæl, som tog sig form som en ældre dame. Hun sad roligt og fredfyldt på en sten. Jeg kiggede hende dybt i øjnene og så alle de mange rynker i hendes ansigt. Hver en rynke bar på tanker, dybe følelser og utallige erfaringer. Hendes øjne strålede af visdom – og kun kunne svare mig på alt, som var relevant for mig og mine erfaringer. Hun kunne give mig svar på alt, der var sket og alt nogensinde ville ske for mg. Jeg var så rolig i hendes nærvær. Jeg følte mig tryg og dybt beskyttet.
Denne smukke gamle kvinde er min indre visdomskvinde og det er hende, jeg taler om, når jeg i gårsdagens afsnit siger, at jeg er i kontakt med med indre visdomskvinde. Hun er min sjæl, som er dybest i mg selv.

Jeg er overbevist om, at vi alle sammen har en indre visdomskvinde/visdomsmand, som altid hjælper os, når vi tør lytte. Inspiration ude fra er fantastisk, men de bedste svar tror jeg på skal findes inde i os selv.

Melanie Irina

Kontakt info

Adresse

Capellavej 44, 8270 Højbjerg

Telefon

+45 25 74 73 33

Medlem af

Mette Graves - FTHF - Foreningen af talehørelærereFORENINGEN AF TALE-HØRE-LÆRERE I FOLKESKOLEN

Send en besked

11 + 12 =

OM METTE