Kontakt Mette Graves

Jeg er psykoterapeut, hypnotisør, familie og parterapeut og mind-full birth instruktør. I 1988 uddannede jeg mig som lærer, derefter som talepædagog samt proceskonsulent.

Jeg har tage et utal af kurser, for at undersøge forskellige former for at tilgå det, vi kunne kalde vores fulde potentiale, hvor angst, depression, stress osv. erstattes af indre ro og bevidsthed.

Adresse

Capellavej 44, 8270 Højbjerg

Telefon

+45 25 74 73 33

Send en besked

1 + 3 =

Bliv inspireret...

Jeg har samlet de bedste erfaringer og indsigter, som børn, forældre og professionelle har fortalt mig havde stor effekt i forhold til at øge deres livskvalitet som familie og som ansat i børnehaver og skoler.
Bliv inspireret af min tilgang, der bygger på ro, tilknytning og naturlige menneskelige følelsesmæssige modningsprocesser, som fundament for øget livskvalitet.

Jeg tror på at al ting er forbundet, og at der kan ske magiske ting, når vi tillader dem at ske. Jeg tror på, at vi som mennesker kan meget mere, end vi tror. Vores tanker og følelser er og bliver vores største kilder til transformation af fastlåste problematikker. De kan samtidig ende med at blive vores største fjender, når de stagnerer og "fastfryser" en usynlig del af vores personlighed, der sørger for at genudspille uhensigtsmæssige mønstre og strategier, selvom der ikke længere er brug for dem.

Kontakt info

Adresse

Capellavej 44, 8270 Højbjerg

Telefon

+45 25 74 73 33

Medlem af

Mette Graves - FTHF - Foreningen af talehørelærereFORENINGEN AF TALE-HØRE-LÆRERE I FOLKESKOLEN

Send en besked

8 + 1 =