Hypnose i Aarhus

Hypnose er en metode til f.eks. at opleve mere afslapning i kroppen.
Med hypnose og selv-hypnose vil du kunne opnå dit ønske om, at opleve mere ro og afslapning i din krop.

Engang var min krop, mine tanker, følelser og alt muligt andet påvirket af det, der foregik omkring mig. Hele mit system var stresset. Hypnose og hypno-terapi hjalp mig til at kunne opleve en ro, jeg havde glemt fandtes.

Hypnose og hypnoterapi

I hypnose skal man ikke gøre andet end slappe af og følge de instruktioner, hypnotisøren eller terapeuten tilbyder. Det kan opleves som om det, man forestiller sig er virkeligt. Du er med til at aktivere din egen ro ved at tillade dig at slappe af. Slappe endnu mere af og bare følge min stemme.
Jo mere afslappet – Jo dybere afslappet tilstand og dermed mulighed for en dybere hypnotisk tilstand.

Ønsker du forandring kan du i hypnose blive guidet til at opleve, se, føle og mærke de forandringer, du ønsker, som om de allerede er sket. Eller finde ind til det, der hindrer dig. Hvis du ønsker mere ro i dit indre, vil du under den hypnotiske tilstand kunne opleve denne indre ro sprede dig i hele dit system, udelukkende fordi du tillader, at det sker. 

Jeg arbejder etisk forsvarligt. Jeg fjerner ikke oplevelser, der allerede er oplevet i det virkelige liv, men jeg hjælper med at afdække den betydning, de har haft for dig, så du igen kan finde balance og ro med den måde, du eksisterer på.

Jeg har oplevet at få adgang til min dybeste ro i hypnotiske sessioner.
Denne indre oplevede ro har haft en enorm betydning for, hvordan jeg har kunnet møde og rumme livet, som det er i øvrige forløsninger af fastlåste problemstillinger.

I hypnose kan vi støttes til at erindre og genfinde den ro og helhed, som allerede er til stede i os, men som vi kan have glemt.
Det er muligt at vælge regressionsrejser.

Kontakt info

Adresse

Capellavej 44, 8270 Højbjerg

Telefon

+45 25 74 73 33

Medlem af

Mette Graves - FTHF - Foreningen af talehørelærereFORENINGEN AF TALE-HØRE-LÆRERE I FOLKESKOLEN

Send en besked

5 + 11 =